Σχετικά με μας
Η booksecrets δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών προώθησης των έντυπων τίτλων βιβλίων μέσω παροχής πρόσθετης αξίας χωρίς καμία όμως παρέμβαση στο ίδιο το βιβλίο. Η booksecrets, δίνει την δυνατότητα σε εκδότες και συγγραφείς, να συνεχίζουν να μεταφέρουν συναισθήματα ή παροχές μέσω των πωληθέντων έντυπων τίτλων τους, στοχευμένα και αποκλειστικά σε όσους ενδιαφέρονται, δηλαδή στους αναγνώστες τους. Στόχος μας είναι οι κάτοχοι των βιβλίων να μπορούν να αποκαλύπτουν αυτό το "μυστικό" , σχετικό με το βιβλίο τους περιεχόμενο, επιμελημένο από τον ίδιο τον συγγραφέα ή τον εκδότη.

 

Πλέον με την booksecrets το κάθε έντυπο βιβλίο μπορεί να μεταφέρει μαζί του ο,τι το αφορά, σαν αόρατη προστιθεμένη αξία, ισχυροποιώντας με τον τρόπο αυτό την αδιάκριτη σχέση δημιουργού - αναγνώστη.

 

Πιστεύουμε πως δημιουργώντας συχνότερα ποιοτικές αιτίες αλληλεπίδρασης του αναγνώστη με το έντυπο βιβλίο, μέσω της προσιτής τεχνολογίας, προάγεται η φιλαναγνωσία, υποστηρίζεται η έντυπη έκδοση, ενώ προστίθεται ένας ακόμα λόγος τα βιβλία να πρωταγωνιστούν συχνότερα στις ζωές όλων μας.

 

Σας ευχαριστούμε

booksecrets team